Historien bag Innosoft ApS

Innosoft blev stiftet i 2009 af Michael Sørensen. Efter 9 år med softwareudvikling til industrielle styringer, valgte Michael at starte sin egen virksomhed.

De første par år stod den hovedsageligt fortsat på udvikling af software til industriel automation og PC-løsninger til bl.a. dataopsamling fra automatiske maskiner.

Hen ad vejen blev der sideløbende udviklet Apps og elektronik indeholdende GPS og telekommunikation og dertil hørende server til kommunikation samt andre IT foranstaltninger.

Efter nogle år med op og nedture der medførte ansættelser og kedelige afskedigelser, kom det endelige gennembrud for Innosoft i 2012, hvor efterspørgslen efter innovative løsninger til komplekse automatiske maskiner for alvor blev stor.

I 2013 genansatte Innosoft en IT-tekniker som tidligere har været ansat i ½ år.

I Oktober 2013 flytter Innosoft ind i større lokaler placeret midt i Nyborg by med nem adgang til såvel tog som motorvej.

Innosoft satser på en fremtid hvor Apps slår igennem i industrielle anlæg til gavn for serviceafdelingerne og ikke mindst servicemontørerne der installerer maskinerne.