Tag os med på råd når du besigtiger dit kommende indkøb af maskiner. Vi hjælper dig med at specificere dine krav og vi hjælper dig til at undgå at falde i fælder. Hovedsageligt hvad angår styringen men tildels også til den mekaniske opbygning.

Med mange års erfaring med forskellige maskintyper inden Industriel Automation, er vi kvalificerede til at løse din automationsopgave. Uanset om det er tegning i PC-Schematic eller programmering af f.eks. PLC, I/O, SERVO, HMI.

Om du kalder det IT/OT, IOT eller Industri 4.0, kan vi med vores rødder i automationsbranchen og kendskab til databaser, servere og kommunikationsprotokoller, tilbyde løsninger til dine fjernopkoblings- og dataopsamlingsopgaver.

Som Microsoft partner og med mange års erfaring med brug af Microsoft IT-udstyr og opsætning af Microsoft serversystemer, kan vi bistå med rådgivning og idriftsættelse når du vokser og skal vælge nyt IT-system. Vi kan også lave små Windows-programmer eller APPs der er skræddersyet til dine behov.

Vi kan undervise i brugen af de styringer vi har været med til at udvikle. Har du andre behov for undervisning, kan vi også tage en snak om dette.